Általános információk:Név: Claire Rebecca Ramsay
Becenév: Claire, Becca,
Faj: Vérfarkas
Rang: Még nincs. Még…
Születési idő, hely: 1994. július 26. , London
Kor: 18 // ugyanannyi, vagy több, vagy kevesebb. Nem tudom biztosan.
Falkája, csapata: Bloody Tears falka
Család:Anya: Vanessa Taylor//Modell// Meghalt// 42// Nagyon kedves anya volt, örökké a szívemben őrzöm.
Apa: Tom Ramsay //Detektív // Meghalt //40// Nagyon szerettem, és hatalmas fájdalmat okozott, amikor eltávozott közülünk.
Testvér:Daniel Ramsay //Él // 19// Nem tudom, hogy hol van, de megkeresem, ha belepusztulok is!
Egyéb: -
Egyéb információk:Állat: Angie// Nőstény// farkaskutya // Mindig felvidít, ha magam alatt vagyok, szerencsésnek érzem magam, hogy mellettem lehet.
Személyes tárgy: Egy fekete, fonott karkötő és egy nyaklánc. A karkötőt apától kaptam, a nyakláncot pedig egy tó partján találtam. Nem tudom, hogy miért, de valamilyen okból kötődöm hozzájuk, ha nincsenek rajtam, nem érzem magam teljesnek nélkülük.
Különleges ismertetőjel:Eléggé erősen kihúzom a szemem fekete szemceruzával, és a csuklómon van egy tetkó is, amiről csak én tudok, meg persze az elmaradhatatlan fekete körömlakk.
A karaktered, kicsit részletesebben: Előtörténet: Londonban születtem, egy angol pár második gyermekeként. Vidám gyerekkorom volt. Suliba jártam, tanultam és éltem a teljesen normális hétköznapjaimat. Lógtam a barátaimmal, feleseltem a tanároknak, üvöltöttem a bátyámmal, csak a megszokott dolgokat csináltam. 15 évesen történt. A suliból mentem hazafelé, zenét hallgattam. Hamarabb haza akartam érni, ezért úgy gondoltam, hogy levágom az utat. Egy sötét sikátorba értem. Pár fokkal lehűlt a levegő, én pedig fázni kezdtem. Halk morgást hallottam a hátam mögül. Ijedten megfordultam és egy vörös szempárral néztem farkasszemet. Sikítottam és lábaim megindultak, hogy egyre messzebb és messzebb vigyenek ettől az idegentől. De Ő sokkal gyorsabb volt. Elkapta a vállamat és belém harapott. Csillagokat láttam a fájdalomtól, a sebeimből ömlött a vér. Azt, kívántam, hogy legyen vége. Hogy halljak meg inkább, mint hogy ez történjen velem. Tekintetem elhomályosodott és elájultam. Az éjszaka közepén ébredtem fel. Pupillám kitágult, és mintha egy ragadozó költözött volna a testembe. Morogtam, és vadállat módjára kerestem szagokat, amik a legelső áldozatomhoz vezettek. Fogaim kivillantak a számból és megcsillantak a hold fényében. Egy ápolatlan ember feküdt az egyik ház falának dőlve. Aludt. Ráugrottam és nekiestem a torkának. Húsában éreztem az alkoholt, de nem volt más választásom. Ennem kellet. Teljesen eltüntettem, de ami maradt belőle, behurcoltam egy csatornába. A csatornákban várakoztam, hogy visszaváltozzak. Majd amikor feljött a nap, felemeltem a vasfedelét és kimásztam a szabad levegőre. Felsiettem a házunkba. Dobogó szívvel nyitottam ki a bejárati ajtót. Tudtam, hogy a szüleim bizonyára aggódnak értem. De belépve a lakásba azt hittem, hogy megállt a szívem. Mindent vér borítotté s hullaszag lepte el a házat. A nappali közepén két vérbe fagyott holtest feküdt. Anya és apa. Legyőzve az undoromat felrohantam a szobámba. Előhúztam a bőröndömet és remegő kézzel dobáltam bele mindent, ami csak a kezem ügyébe esett. Pénz, útlevél... Felkaptam a cuccaimat és elhaladtam a bátyám szobája előtt. Az ajtó tárva-nyitva volt, sejtettem, hogy mi van bent. Mégis, valami kényszerített, hogy odanézzek. Odafordítottam a fejem. Megkönnyebbültem. Dan szobájában ugyanaz az összevisszaság volt, ahogy mindig is lenni szokott, viszont vérnek nyoma sem volt. Lehet, hogy el tudott menekülni? Befogott orral lecipeltem mindent a lépcsőn, felvettem a kabátomat. Még, egyszer, utoljára belenéztem a tükörbe. A fényes felületen egy hatalmas, véres mancsnyom virított. Ott és akkor, bosszú költözött a szívembe. Dühös lettem. Megragadtam egy súlyos tárgyat és bedobtam vele a tükröt, ami egy hangos reccsenéssel kiesett a tartójából és ezer darabra tört. Kiviharzottam a házból és felültem a Silver Hillsbe tartó legközelebbi buszra. Megfogadtam, hogy elpusztítom azt a vérfakast, aki megölte a szüleimet. Silver Hillsben, kibéreltem egy lakást, és ott tengetem a napjaimat. Rettegjen tőlem az a vérfarkas és ne feledje el: Valahol, egy városban lakik egy árva lány, aki mérges indulattal a szívében bosszút forral!
Szeret: A teliholdat és a vadászatot. (Természetesen teliholdkor.) A sötétséget, mert csak akkor érzem biztonságban magam, ha leszáll az éj.
Nem szeret: Utálom a hülye embereket, a kis cicababa lányokat és a drogos, részeg embereket.
Erőssége: Eléggé jól látok a sötétben, és rejtőzködni is jól tudok. Továbbá bárhol bármikor behúzok egyet bárkinek, szóval nem vagyok félős típus.
Gyengesége: A zöld szemek. Belenézek egybe és ott helyben elájulok.
Mitől fél?: Most legszívesebben azt mondanám, hogy semmitől, de nem szeretek hazudni. A bohócoktól és attól a hülye cirkusztól. Na, attól frászt kapok és sikoltozok össze-vissza.
Kinézet:Testalkat: Karcsú vagyok és eléggé jó idomokkal rendelkezem.
Arcvonások, szem, haj: Szép, nőies, arcvonásaim vannak. A szemem világoskék színű. Derékig érő, hullámos szőke hajam van, amit imádok.
Általános öltözet: Általában lyukas farmert hordok fekete pólóval és kardigánnal, ezt kombinálom néhány nyaklánccal és pár karkötővel.
Avatáralany: Taylor Momsen
Személyiség:Első benyomás: Nem tudom, nem látok bele az emberek fejébe. De hogy mit gondolnak, az egyáltalán nem érdekel.
Hatása másokra: Ha egy adott ember nem tetszik, mogorva vagyok, bunkó és lenéző. De akiket megtűrök magam mellett, azokért kiállok, és ha kell, az életem árán is megvédem őket.
Milyen igazából?: Egy vezető típus és makacs lánnyal van dolgod. Amit egyszer eltervezek, az úgy is lesz, senki ne próbáljon megállítani!
Kit tisztelhetünk a karakter használójaként?:Név: Ariana
Kor: 12
Mióta szerepezel?: Kb. 5 hónapja