Általános információk:Név: Clara Ballet
Becenév: Clara
Faj: Egyszerű ember vagyok, semmi extra
Rang: Nincs rangom, balett táncos és táncoktató vagyok az iskolában.
Születési idő, hely: 1988. február 21-én születtem, Silver Hills városában.
Kor: 25 éves vagyok// Azt mondják szép vagyok, de komoly tekintetemmel 30 évesnek nézek ki
Falkája, csapata: Nincs.
Család:Anya: Daphne Ballet// balett táncosnő Oroszországban// Él // 47 éves // Nem túl jó a viszonyunk
Apa: Thin Forest// Vadász volt // Meghalt// 40 évesen távozott az élők sorából // Nagyon szerettük egymást
Nagyanya: Mira Kostovnyeska// Balett táncos volt// Elhunyt // 48 évesen hunyt el // Nem ismertem
Egyéb információk:Állat: Nincsen állatom, de szeretnék.
Személyes tárgy: Mi az, kitől kapta, mikor, miért szereti...
Különleges ismertetőjel: Eléggé nagyok az ajkaim, és mindig kontyot hordok.
A karaktered, kicsit részletesebben:Előtörténet: Egy hűvös téli estén, 1988-ban hozott világra orosz származású édesanyám. Ő vette fel a Ballet nevet, apám követte. Nagyanyám neve Mira Kostovnyeska volt, és születésem után egy évvel halt meg. Ekkor már javában tanítgatott balett táncosnő édesanyám a tánc rejtelmeire. Nem szerette, ha bárki balerinának hívta, mert a tánc volt a szenvedélye volt, ezt nem hagyta volna ki foglalkozásából. Két évesen leestem a lépcsőnkön, és össze kellett varrni az ajkamat. Ettől lett olyan telt, ami nekem nem igazán tetszik. Öt évesen a Oroszországba költöztünk, és a Balettiskola növendékei között tanulhattam a táncot. Teltek-múltak az évek, 12 évesen megkaptam a Nemzet Ifjú Táncosa címet. Oroszországban éltünk, közben apám hazaköltözött Silver Hills-be. Közben a Balettintézetben tanulhattam, nem volt időm apámra gondolni. Egy rémes reggel az a hír fogadott, apámat megölte egy farkas. Azóta nem mertem az erdőbe menni, de tudom, egyszer muszáj lesz. Felvettek a Táncművészeti Egyetemre, és 2 évig táncoltam Oroszországban. 1 éve döntöttem úgy, hazaköltözöm, és táncot oktatok a gyerekeknek. Azóta vidáman tanítok táncot, sokszor még éjszaka is az iskolában vagyok kis tánccsoportommal gyakorolni az előadásokra. Azért egy-egy előadást megnézek Oroszországban, sőt, néha elvállalok vendégszerepeket is…
Szeret: Balettozni, tanítani, olvasni.
Nem szeret: Énekelni, magassarkú cipőben járni-
Erőssége: Balett, írás, divattervezés, öltözködés.
Gyengesége: Hegedűn játszani, lekvárt főzni, steak-et sütni.
Mitől fél?: Rettegek attól, egyszer az erdőbe kell mennem. Igazán félek, hogy előadás közben nekem, vagy egyik tanítványomnak szétcsúszik a kontya, elkenődik a sminkje, vagy elrontja a gyakorlatot.
Kinézet:Testalkat: Arányos testalkatom van, kecsesen mozgok és nagyon hajlékony vagyok –akár egy balett táncos-. Izmaim kidomborodnak a lábamon a sok ugrástól. Nagyon vékony, és igazán magas vagyok.
Arcvonások, szem, haj: Soha nem festettem a hajam, alapvetően szőke vagyok. Kevés sminket használok, és nagy, barna szemeim vannak. Kiskori balesetem miatt telt ajkaim vannak, ez nekem nem igazán tetszik, de el kell fogadnom.
Általános öltözet: A próbateremben vagyok a legtöbbet, ott a gyakorlóruhámat hordom – egy fehér dresszt, és rózsaszín balettcipőket. Egyébként sportosan öltözködöm, általában melegítőnadrág-, és pulcsi van rajtam.
Avatáralany: Daphne Groeneveld, a holland modell.
Személyiség:Első benyomás: Általában táncosnak néznek, de volt olyan gyerek, kai azt hitte, irodalomtanár vagyok. Sokan úgy gondolják, csak a tipikus szőke.
Hatása másokra: Általában feldobom a hangulatot, a gyerekek társaságában is jól megvagyok.
Milyen igazából?: Én minden szabadidőmben táncolok otthon is, és mindenkivel kedves vagyok, előadásokon ideges.
Kit tisztelhetünk a karakter használójaként?:Név: Flóra.
Kor: 11, de bármilyen korosztálynak megfelelően tudok játszani.
Mióta szerepezel?: Körülbelül két hónapja kezdtem játszani aktívabban, azaz naponta.